Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@06:43:34 GMT

سفارش آیت‌الله فاطمی‌نیا؛ جلوی بچه‌ها گوسفند نکشید

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۵۰۶۰۷

سفارش آیت‌الله فاطمی‌نیا؛ جلوی بچه‌ها گوسفند نکشید

‍‍‍‍‍‍

مرحوم آیت‌الله فاطمی‌نیا گفت: به دوستان خود بگویید در معابر عمومی، جلو بچه و بزرگ گوسفند نکشند. دهانم بسته است که بگویم بچه‌ای که گوسفند کشتن ببیند، عاقبتش چه می‌شود!

 
به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، دهمین روز ماه ذی‌الحجه مصادف با عید قربان است. در این روز بنا به آنچه بر حضرات ابراهیم و اسماعیل(ع) و همچنین یکی از مناسک حج تمتع در این روز، گوسفند قربانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحوم سید عبدالله فاطمی‌نیا استاد اخلاق در این خصوص در توصیه‌ای اظهار داشت: به عنوان یک طلبه احتمال دهید شاید چیزی را جایی متوجه شوم. تا آنجا که به دستتان می‌رسد به دوستان خود بگویید در معابر عمومی، جلو بچه و بزرگ گوسفند نکشند.

وی با اشاره به اینکه شاید کسی این را تذکر ندهند اما رذیلت را وقتی نگویی، جا می‌افتد، گفت: این رذیلت است و فضیلت نیست. دهانم بسته است که بگویم بچه‌ای که گوسفند کشتن ببیند، عاقبتش چه می‌شود!

فاطمی‌نیا با اشاره به اینکه چه کسی گفته است جلوی پای عروس گوسفند بکشید، این عوام‌بازی‌ها را تمام کنید، گفت: دیگری بچه‌اش به دنیا می‌آید، گوسفند می‌کشد. حاجی برمی‌گردد، گوسفند می‌کشند. جلوی مردم گوسفند نکشید، با عاقبت بچه‌ها بازی نکنید. بروید درجایی که کسی نبیند گوسفند را بکشید و گوشت آن را هم به فقرا دهید.

این استاد اخلاق با بیان اینکه اسلام بازی که نیست، افزود: یکی از اقوام ما فرزند به دنیا آورده بود. به منزل او رفتم دیدم سلاخ حاضر است و گوسفند هم آورده‌اند. از او پرسیدم چه می‌خواهی کنی؟ گفت می‌خواهم بکشم! به او گفتم زود از اینجا برو و در بیابان بکش! جلوی بچه‌ها این کار خطاست.

فیلم این اظهارات را اینجا مشاهده کنید:

منبع: الف

کلیدواژه: فاطمی نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۰۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند

یک متخصص باکتری‌شناس از بروسلوز به عنوان بیماری نام برد که همه افراد را در هر سن و هر جنسی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، سجاد یعقوبی در گفتگو با خبرنگاران افزود: بروسلوز یک نوع بیماری باکتریایی است که توسط گونه‌های مختلف بروسلا ایجاد می‌شود و عمدتاً گاو، خوک، بز، گوسفند و سگ را مبتلا می‌کند.

وی اظهار کرد: انسان‌ها از طریق تماس مستقیم با حیوانات آلوده، خوردن یا نوشیدن محصولات حیوانی آلوده یا استنشاق عوامل موجود در هوا به این بیماری مبتلا می‌شوند.

این متخصص باکتری‌شناس بیان کرد: بیماری بروسلوز معمولاً علائمی شبیه آنفلوآنزا از جمله تب، ضعف و کاهش وزن ایجاد می‌کند، اما ممکن است در اشکال غیر معمول و با علائم خفیف ظاهر شود که منجر به عدم تشخیص این بیماری شود.

وی با بیان اینکه بیشتر موارد ابتلا، ناشی از مصرف شیر یا پنیر غیر پاستوریزه از بز یا گوسفند آلوده است، در خصوص اینکه چه کسانی در معرض خطر هستند؟ گفت: تحقیقات نشان داده این بیماری افراد در هر سن و هر جنسی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

یعقوبی بیان کرد: بیماری بروسلوز یک خطر شغلی برای افرادی که در بخش دامداری کار می‌کنند یا افرادی که با خون، جفت، جنین و ترشحات رحمی حیوانات در تماس هستند، محسوب می‌شود.

وی خطر ابتلا به این بیماری را در این افراد افزایشی دانست و تصریح کرد: در جمعیت عمومی، بیشتر موارد ناشی از مصرف شیر خام یا مشتقات آن مانند پنیر تازه است. بیشتر این موارد از محصولات گوسفند و بز است.

این متخصص باکتری‌شناس با اشاره به اینکه این روش انتقال در درجه اول کشاورزان، قصابان، شکارچیان، دامپزشکان و پرسنل آزمایشگاهی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، در خصوص راه‌های پیشگیری و کنترل گفت: پیشگیری از بیماری بروسلوز بر اساس مراقبت و پیشگیری از عوامل خطر است.

وی با بیان اینکه مؤثرترین راهبرد پیشگیری از بین بردن عفونت در حیوانات است، به واکسیناسیون گاو، بز و گوسفند در مناطقی با میزان شیوع بالا توصیه کرد و گفت: در مناطقی که ریشه‌کنی در حیوانات از طریق واکسیناسیون یا حذف حیوانات آلوده امکان‌پذیر نباشد، پیشگیری از عفونت انسان، اساساً مبتنی بر افزایش آگاهی، اقدامات ایمنی غذایی، بهداشت شغلی و ایمنی آزمایشگاهی است.

دیگر خبرها

  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • اریک روئن، عضو سابق وایت فمیلی به WWE برگشت
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • گوسفندهای غول پیکر 40 هزار دلاری
  • پایانه صادراتی قوی برای زنجیره ارزش کشاورزی مازندران نداریم
  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • یزد؛ میزبان مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • ارسال سریع تکنولایف در تبریز راه‌اندازی شد
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی